Κάλεσμα της νέας συλλογικότητας «Αυτενέργεια-ΑΚ»:

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες μιας συρρίκνωσης του λεγόμενου ριζοσπαστικού κοινωνικού κινήματος στην Ελλάδα, γεγονός το οποίο πολλοί-ες συνδέουν με τη λογική της ανάθεσης. Αυτή η ά

omniatv.com/853450143

Το ξημέρωμα της 16ης του Αυγούστου η Αθήνα ήταν μελαγχολικά άδεια, αθόρυβη και ακίνητη. Δεν ξεπαρκάρανε αμάξια για δουλειά, ούτε μύριζαν οι φούρνοι. Μόνο τα πρωινά λεωφορεία ξεκινούσαν νωχελικά μια πομπή στην έρημη πόλη. Στο νούμερο 26, όμως,

omniatv.com/853449937

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, το ντοκιμαντέρ "ELDORADO - The Struggle for Skouries" των Leopold Helbich και Wasil Schauseil, είναι πλέον διαθέσιμο για όλους.

Η παραγωγή χρηματοδοτήθηκε από τους ίδιους τους θεατές, οι οποίοι είχαν και

omniatv.com/853449673

omniatv boosted

Unicorn Riot: **OmniaTV, Grassroots Independent Media in Greece**

"Athens, Greece – Operating voluntarily and organized horizontally, the grassroots independent media collective OmniaTV, has functioned out of necessity since 2011. Striving to bring out truths misrepresented in Greek media and covering under-reported stories, OmniaTV stands out as …"

unicornriot.ninja/2019/omniatv

#anarchism #bot

Αύριο θα έχει ολοκληρωθεί το ανέβασμα ολόκληρου του αρχείου των εκπομπών της δίκης της Χρυσής Αυγής στο αντίστοιχο κανάλι μας: video.omniatv.com/video-channe

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί και το ανέβασμα όλων των υπολοίπων εκπομπών, ρεπορτάζ, εκδηλώσεων και ντοκυμανταίρ που φιλοξενούνταν στο Vimeo μέχρι το περασμένο Σάββατο.

omniatv boosted

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Mastodon στο κινητό σας, προτείνουμε την εφαρμογή Tusky: tusky.app/

Σ' αυτή μπορείτε να προσθέσετε και πολλαπλούς λογαριασμούς.

omniatv boosted

3) Το Mastodon παρέχει τρία βασικά ταϊμλάιν: το προσωπικό σας (αρχική), όπου φαίνονται όσοι ακολουθείτε, την τοπική ροή, όπου φαίνονται όλα τα δημόσια τουτ των χρηστών αυτού του σέρβερ, και την ομοσπονδιακή ροή, που είναι σαν την τοπική αλλά από όλους τους ομόσπονδους (federated) σέρβερ.
4) Μπορείτε να επιλέγετε βαθμό δημοσιότητας για κάθε τουτ σας:
- μόνο για όσους μενσιώνετε (DM)
- μόνο για όσους σας ακολουθούν
-δημόσιο αλλά χωρίς να εμφανίζεται στις ροές
- δημόσιο που εμφανίζεται παντού.

omniatv boosted

Τα βασικά για το Mastodon:
1) Δεν υπάρχει ένα μόνο κεντρικό σάιτ για το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Τρέχουν πολλοί και διάφοροι σέρβερ (instances) κι ένας απ' αυτούς είναι και ο δικός μας. Μπορείτε να βρείτε και να ακολουθήσετε χρήστες από οποιονδήποτε άλλον σέρβερ (instance)
2) Τα ποστ λέγονται Τουτ (toots), από την απόδοση της φωνής των ελεφάντων (ελέφαντας - μαστόδοντας, you get it)

Τα γεγονότα
Περίπου στις 15:30 ώρα της 12/07/2019, οι Χριστόφορος Κορτέσης και Ευθύμιος Α. εισέρχονται στο κατάστημα LEROY MERLIN στην Πειραιώς 165 στην περιοχή Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Λίγη ώρα μετά, ο Μάριος Κ., υπάλληλος της ιδιωτικής εταιρίας π

omniatv.com/853449225

Η ιστορία του City Plaza έχει δύο αναγνώσεις. Η μια είναι η βιωμένη, δηλαδή η συλλογική εμπειρία αυτοοργάνωσης, αλληλεγγύης και συνύπαρξης προσφύγων, ελλήνων και διεθνών ακτιβιστών που έζησαν μαζί για τρία χρόνια που διήρκησε η κατάληψη του κ

omniatv.com/853448739

Απόψε στο βιντεοχρονολόγιο της Δίκης της Χρυσής Αυγής στο omniatv αναλύουμε, με τον συνήγορο των Αιγυπτίων αλιεργατών, Κώστα Σκαρμέα, όλες τις απολογίες της εβδομάδας.

Κατά την 155η εβδομάδα (δικάσιμοι 371 - 375) απολογήθηκαν οι κατηγορούμ

omniatv.com/853448543

Με μια δημοσίευση στο Facebook, η νορβηγική μη κυβερνητική οργάνωση, Aegean Boat Report, φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει καθαρά την ελληνική ακτοφυλακή να πραγματοποιεί επαναπροωθήσεις προσφύγων στην θάλασσα. 

Συγκεκρ

omniatv.com/853448429

Συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση που έγινε γνωστή από τα ΜΜΕ ως «των ληστών του Διστόμου», με την εξέταση μαρτύρων υπεράσπισης.

Περισσότερα για την υπόθεση και τις ανταποκρίσεις από τις προηγούμενες δικασίμους μπορείτε να βρείτε εδώ.

omniatv.com/853448474

«Ανοίξτε τις μήτρες» διέταζαν οι βασανιστές τις γυναίκες κατά τη διάρκεια μιας εκστρατείας εντοπισμού μαγισσών στην Ανατολική Ζάμπια το 1989. Τις κατηγορούσαν ότι έκαναν τους ανθρώπους ανίκανους να τεκνοποιήσουν. Χάραζαν με ξυράφια τα σώματα

omniatv.com/853448381

Συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση που έγινε γνωστή από τα ΜΜΕ ως «των ληστών του Διστόμου», με την εξέταση μαρτύρων υπεράσπισης.

Περισσότερα για την υπόθεση και τις ανταποκρίσεις από τις προηγούμενες δικασίμους μπορείτε να βρείτε εδώ.

omniatv.com/853448361

×
Περιεχόμενο επιγραμματικά:
Κεφάλαιο 1 : Οργανωμένη αντίδραση πολιτών στο Λάγος της Νιγηρίας ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις αποβλήτων και νερού

Κεφάλαιο 2 [00:49 - 01:52]: Μια Ιρανή και ένας Ισραηλινός εξηγούν τις δράσεις τους για μια Μέ

omniatv.com/853448205

Εχθές (19 Μαρτίου 2019) στις 6 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από την πρεσβεία της Γερμανίας για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στον Erdal Gokoglu που καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 ετών για τις νόμιμες δράσεις του

omniatv.com/853448189

Απόψε στο βιντεοχρονολόγιο της Δίκης της Χρυσής Αυγής στο omniatv αναλύουμε, με καλεσμένη τη συνήγορο της οικογένειας Φύσσα, Ελευθερία Τομπατζόγλου, τις απολογίες Πατέλη και Ρουπακιά.

Κατά την 154η εβδομάδα (δικάσιμοι 369 - 370) απολογήθηκ

omniatv.com/853448145

Show more
omniatv social

Σε αυτόν τον κόμβο μπορούν να εγγράφονται τα μέλη του omniatv καθώς και αναγνώστες του, με κύριο σκοπό την ενημέρωση και τις συζητήσεις για σχετικά θέματα. Απαγορεύεται η χρήση σε κάθε είδους ακροδεξιούς. Ισχύουν οι όροι χρήσης του omniatv.