Οι διορισμοί των κομματικών αυλών δεν είναι ιδιαίτερο γνώρισμα μίας παράταξης. Αποτελεί διαχρονικό χαρακτηριστικό των ελλαδικών κυβερνήσεων (και σε κάποιο βαθμό όλων των κυβερνήσεων σε όλον τον κόσμο, απλά σε κάποιες χώρες τηρούνται λίγο περισσότερα προσχήματα).

Άλλωστε, όλες κι όλοι θυμόμαστε το πρόσφατο παρελθόν που είχαν διοριστεί ως και οι γραβάτες που δεν είχαν οι «και-τι-θέλετε-να-μπούμε-σε-περιπέτειες» αριστεροί.

Κάμερες και συσκευές παρακολούθησης: «Εκτός της απόπειρας συγκάλυψης εκφράζεται και μια απειλή»

omniatv.com/853455175

Υπάρχει μια σειρά γεγονότων και στοιχείων που καταδεικνύουν πως άτομα του αναρχικού χώρου, αριστεροί και γενικότερα άνθρωποι με κοινωνική δράση, έχουν μπει στο στόχαστρο των κρατικών υπηρεσιών, με μεθόδους που θυμίζουν άλλη εποχή.

Λίγους μ

omniatv.com/853454297

Η «νομιμότητα» των Ταγμάτων Εφόδου

Μια προφητική δίκη το Βερολίνο του 1931. Τα διαβόητα τάγματα των SA του Ναζιστικού Κόμματος, του Sturm 33, η αιματηρή επιδρομή σε νυχτερινό στέκι αριστερών, η δίκη που ακολούθησε και η ιστορική κατάθεση του Χίτλερ ως μάρτυρα.

efsyn.gr/themata/fantasma-tis-

Αύγουστος 2019
Professor Claire McGlynn, Durham University
Professor Erica Rackley, University of Kent
Assistant Professor Kelly Johnson, Durham University
Αssociate Professor Nicola Henry RMIT University
Associate Professor Asher FLynn

omniatv.com/853453241

BREAKING: ceasefire and info's on it's context 

Στην πυρκαγιά που ξέσπασε στις 29 Σεπτεμβρίου στο ΚΥΤ της Μόριας, οι αρχές επιβεβαίωσαν το θάνατο μιας 49χρονης Αφγανής γυναίκας που απανθρακωμένη ανασύρθηκε μέσα από ένα κοντέινερ που κάηκε ολοσχερώς. Τις επόμενες ημέρες τα media και οι αρμό

omniatv.com/853453238

Τρία σημεία της απολογίας του Κασιδιάρη, κατηγορούμενου ως διευθύνοντα την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, μύρισαν έντονα «Νυρεμβέργη»:

1) Ο ισχυρισμός ότι η δίωξη της ηγεσίας της ναζιστικής οργάνωσης ήταν «κατασκευασμένη κατόπιν παραγγελίας Αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων»
2) Η πλάγια αποφυγή παραδοχής ή απόρριψης της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας
3) Η αποποίηση ευθυνών της ηγεσίας για τα εγκλήματα των υφισταμένων αυτουργών.

Απόψε στο βιντεοχρονολόγιο της Δίκης της Χρυσής Αυγής: οι απολογίες των πρώην βουλευτών της Χ.Α. συνεχίζονται.

Κατά την 160ή εβδομάδα (δικάσιμοι 388 - 391) απολογήθηκαν:

- Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος
- Γεώργιος Γερμενής
- Αντώνιος Γρέγο

omniatv.com/853452933

«Κοίτα, να, από αυτή την κολώνα άρχισε. Ξεκίνησε να πετάει σπίθες εκείνη την ημέρα. Δεν μπορούσαμε να τις σταματήσουμε, ούτε να κάνουμε κάτι. Οι σπίθες έφτασαν στις σκηνές κάτω απ' την κολώνα, μετά πήγαν εδώ, μπροστά απ' το κοντέινερ και μετά

omniatv.com/853452759

Συνεχίζεται η δίκη των Κ. Γιαγτζόγλου για την υπόθεση του σπιτιού που νοίκιαζε στην πλ. Αττικής και έξω από το οποίο συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2017. Στην ίδια δίκη είναι επίσης κατηγορούμενη και η Π. Ρούπα, καθώς από το κατηγορητήριο της απο

omniatv.com/853452751

Στριμωγμένη στην άκρη του Πειραιά, χτισμένη ασφυκτικά, φορτωμένη για έναν περίπου αιώνα τη βιομηχανική βοή της Αθήνας, η Δραπετσώνα διεκδικεί ακόμα το δικαίωμα της να ανασάνει.

Σίγουρα κανένας και καμία δε θα ένιωθε ασφάλεια αν ζούσε δίπλα

omniatv.com/853452487

Ένα χρόνο μετά την επιτυχημένη συνδιοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη διοργάνωση του 2ου Coopenair Festival στις 11-12-13 Οκτωβρίου στο κατειλημμένο εργοστάσιο της ΣΕ ΒΙΟΜΕ στη Θεσσαλονίκη. Ένα φεστιβάλ αυτοοργ

omniatv.com/853452513

Απανθρωποποίηση = Ναζισμός 101

Ανάξιες λόγου οι φωτό (επανειλημμένες προβοκάτσιες με προιόντα σφαγείων)

Φυσικά ριπόρτ.

Απόψε στο βιντεοχρονολόγιο της Δίκης της Χρυσής Αυγής στο omniatv, με καλεσμένο τον Κώστα Σκαρμέα, δικηγόρο της πολιτικής αγωγής (jailgoldendawn.com) αναλύουμε όλες τις απολογίες της εβδομάδας στη .

Κατά την 158η εβδομάδα (

omniatv.com/853452196

Δείτε όλη την κάλυψη της δίκης: omniatv.com/gdtrial

Απόψε στο βιντεοχρονολόγιο της Δίκης της Χρυσής Αυγής στο omniatv αναλύουμε όλες τις απολογίες της εβδομάδας.

Κατά την 156η εβδομάδα (δικάσιμοι 380 - 381) απολογήθηκαν:

Αν

omniatv.com/853451845

Comrades take control of the building, Spirou Trikoupi squat was evicted at 27/8
#Exarcheia_resist #Antireport

Show more
omniatv social

Σε αυτόν τον κόμβο μπορούν να εγγράφονται τα μέλη του omniatv καθώς και αναγνώστες του, με κύριο σκοπό την ενημέρωση και τις συζητήσεις για σχετικά θέματα. Απαγορεύεται η χρήση σε κάθε είδους ακροδεξιούς. Ισχύουν οι όροι χρήσης του omniatv.