Ξεκινησαν οι κλησεις στο ηρακλειο για τις φυλες του παρκου γεωργιαδη και τα μικροεπεισοδια πριν μηνες.. 2 ατομα κληθηκαν σημερα..
για τις σταματημενες εργασιες μηνων στο ακομα κλειστο μοναδικο παρκο του ηρακλειου κουβεντα.. ο υμετερος εργολαβος που εχει παρει ολα τα εργα του δημου, ειναι φαινεται untouchable...
#ηρακλειο

"Μέχρι τώρα ο ΑΦΜ εκδίδονταν μέσω αίτησης που διαχειριζόταν η Υπηρεσία Ασύλου που γνωμάτευε τη γνησιότητα του τριπτύχου του κάθε αιτούντα άσυλο. Πλέον το αίτημα υποβάλλεται απευθείας στη ΔΟΥ η οποία και ελέγχει το σύνολο των εγγράφων του κάθε αιτούντα άσυλο."
#refugeesgr #lesvos

#refugeesgr #lesvos
Παρέμβαση της ΔΙΑΣ προκειμένου να εκκενωθεί η ΔΟΥ Μυτιλήνης σήμερα το πρωί, όταν περισσότεροι από 500 αιτούντες άσυλο προσήλθαν προκειμένου να εκδώσουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ).

bit.ly/2HfKZ9P

I wrote a guide on how to allow only your trusted USB devices to interact with your system.

#security #linux

roussos.cc/2019/08/19/usbguard

-Ρε συ.. Πρεπει να βρουμε να γραψουμε κατι για τους αναρχικους..- Εχω μια ιδεα. Θα τους συνδεσουμε με τις φωτιες στην Ευβοια... - Ωωωω τελεια. Εισαι ιδιοφυια..

Το ξημέρωμα της 16ης του Αυγούστου η Αθήνα ήταν μελαγχολικά άδεια, αθόρυβη και ακίνητη. Δεν ξεπαρκάρανε αμάξια για δουλειά, ούτε μύριζαν οι φούρνοι. Μόνο τα πρωινά λεωφορεία ξεκινούσαν νωχελικά μια πομπή στην έρημη πόλη. Στο νούμερο 26, όμως,

omniatv.com/853449937

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, το ντοκιμαντέρ "ELDORADO - The Struggle for Skouries" των Leopold Helbich και Wasil Schauseil, είναι πλέον διαθέσιμο για όλους.

Η παραγωγή χρηματοδοτήθηκε από τους ίδιους τους θεατές, οι οποίοι είχαν και

omniatv.com/853449673

a tag, referring to the pacifist rhetoric applied to creating mass movements.

"you call to stay non-violent, so we reach the masses.
And in the end we have the masses being undefensive when there is violene, that you call to be non-violent" - mike

Understanding the complications of the public sphere 300 years ago illuminates how new media are again changing ideas about truth, fact and the news.
aeon.co/essays/how-personal-le

«Δεν γίνεται να στεκόμαστε με απάθεια μπρος σε αυτή την κατάσταση. Όπως το αντιλαμβάνομαι η δουλειά μας δεν σταματά στα όρια του δήμου, έχουμε και έναν διεθνή ρόλο να διαδραματίσουμε, βοηθώντας να φτιάξουμε πιο δίκαιες κοινωνίες».

pressenza.com/el/2019/08/o-dim

Ηθελα νάξερα το ΚΚΕ τι καθεστως νομίζει πως επικρατεί στην Κίνα σήμερα...

Είναι έντονα προβληματικό να τιθεται κομμουνιστης με τη πλευρα του μπάτσου

Η Παναγία, λέει, έσωσε ένα εκκενωμένο μοναστήρι από τις φλόγες. Μπράβο λοιπόν στην Παναγία που πέρσι σκότωσε 100 ανθρώπους αφήνοντας τη φωτιά ανενόχλητη ενώ φέτος έσωσε 10 ντουβάρια!

Το

Ο όρος "Fediverse", σύμπτυξη των λέξεων "federal" (ομόσπονδο) και "universe" (σύμπαν), περιγράφει την αλληλεπίδραση ανάμεσα σε σάιτ με χαρακτηριστικά κοινωνικής δικτύωσης συμβατά μεταξύ τους.

Π.χ., μπορείτε να ακολουθήσετε έναν λογαριασμό σε οποιονδήποτε σέρβερ PeerTube, από οποιονδήποτε σέρβερ Mastodon, και να βλέπετε τα νέα βίντεο ως τουτ στην Αρχική σας.

Βάλτε στην αναζήτηση του Mastodon την διεύθυνση URL από οποιοδήποτε κανάλι στο PeerTube and watch magic happen!

Οι πυρκαγιές κάθε χρονια χειρότερες

1) Hint: Ίδιες πολιτικές. Λέφτα για μπάτσους και παπάδες, όχι για πυροσβεση και πολιτική προστασία
2) Ίδια νοοτροπία του πολίτη (αμέλεια & τοπικά μικρα ή μεγάλα συμφέροντα)
2) Είναι το global warming ηλίθιε

Ηλίθιος: ηδη άρχισε συνομωσιολογία

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Mastodon στο κινητό σας, προτείνουμε την εφαρμογή Tusky: tusky.app/

Σ' αυτή μπορείτε να προσθέσετε και πολλαπλούς λογαριασμούς.

3) Το Mastodon παρέχει τρία βασικά ταϊμλάιν: το προσωπικό σας (αρχική), όπου φαίνονται όσοι ακολουθείτε, την τοπική ροή, όπου φαίνονται όλα τα δημόσια τουτ των χρηστών αυτού του σέρβερ, και την ομοσπονδιακή ροή, που είναι σαν την τοπική αλλά από όλους τους ομόσπονδους (federated) σέρβερ.
4) Μπορείτε να επιλέγετε βαθμό δημοσιότητας για κάθε τουτ σας:
- μόνο για όσους μενσιώνετε (DM)
- μόνο για όσους σας ακολουθούν
-δημόσιο αλλά χωρίς να εμφανίζεται στις ροές
- δημόσιο που εμφανίζεται παντού.

Show more
omniatv social

Σε αυτόν τον κόμβο μπορούν να εγγράφονται τα μέλη του omniatv καθώς και αναγνώστες του, με κύριο σκοπό την ενημέρωση και τις συζητήσεις για σχετικά θέματα. Απαγορεύεται η χρήση σε κάθε είδους ακροδεξιούς. Ισχύουν οι όροι χρήσης του omniatv.