Tropeas boosted

Αυτά τα συγχωροχάρτια λόγω «θέσεων εργασίας» εγώ δεν τα καταλαβαίνω. Λες και ξεχνιούνται τα αστυνομικά δελτία, οι «αγανακτισμένοι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα», η χυδαία πολιτική προπαγάνδα, οι εκστρατείες τρομοκράτησης και τα λοιπά έργα και ημέρες του Μέγκα, πάνω στα πατρόν του οποίου λειτουργεί σήμερα πυρετωδώς ο Σ<ΑΪ και οι λοιποί τηλεϋπόνομοι. Κι ακόμα χειρότερα, λες και ξεχνιέται σε ποιον σύγχρονο μηντιάρχη-ολιγάρχη ανήκει πλέον.

Τα δελτία παραπληροφόρησης μετά την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου – Jo Di

jodi.graphics/4832

Σαν σήμερα, στις 30 Νοέμβρη 1943 τη νύχτα, υπό τις εντολές και παρουσία του Φον Στρόουπ, -επικεφαλής της Γκεστάπο στην Ελλάδα- οι γερμανοτσολιάδες έκαναν επίθεσή ενάντια στα 19 νοσοκομεία, που οι 15.000 ανάπηροι του ελληνοϊταλικού πολέμου, τα είχαν μετατρέψει σε κάστρα της Εθνικής Αντίστασης.

infonewstime.wordpress.com/201

Viva La Revolucion: ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ; ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ; -ΙΔΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ !!

zanterevolucion.blogspot.com/2

Ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε – Jo Di

jodi.graphics/2245

Ο χάρτης της παραβίασης των εργασιακών δικαιωμάτων

Ο δείκτης για την παραβίαση των εργασιακών δικαιωμάτων της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Συνομοσπονδίας (ΔΣΣ) για το 2019.

jodi.graphics/420

Οι άνθρωποι που αφαιρούν πέη από τα social media - INFO-WAR

Η δουλειά των εργαζόμενων που αφαιρούν άσεμνες ή αποκρουστικές εικόνες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι άλλοτε απάνθρωπη και άλλοτε επικίνδυνα πολιτική.

info-war.gr/i-anthropi-pou-afe

Το ηχητικό αρχείο της παρέμβασης που έγινε στις 28 Αυγούστου στην ΕΡΤ Χανίων από την κατάληψη Rosa Nera και το Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών Χανίων για το θέμα της επίθεσης του κράτους στις 4 καταλήψεις των Εξαρχείων, αλλά και για την δημοσιοποίηση της Ανοιχτής Μικροφωνικής-Συγκέντρωσης στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 7:30 μ.μ.
mixcloud.com/PiKei/%CF%80%CE%B

Ο μύθος ότι ζούμε στον καλύτερο δυνατό (καπιταλιστικό) κόσμο - INFO-WAR

Από την παγκόσμια φτώχεια μέχρι την ανισότητα, όλοι οι δείκτες δείχνουν πως ζούμε στην καλύτερη περίοδο στην ιστορία. Η αφήγηση αυτή είναι καθησυχαστική. Είναι όμως αληθινή;

info-war.gr/o-mythos-oti-zoyme

Η Αθήνα κάνει... Grexit στην εξωτερική πολιτική

18:17 20.08.2019

Άρης Χατζηστεφάνου

Το ιρανικό τάνκερ στην Ελλάδα

Για κίνδυνο κρίσης στις σχέσεις της Αθήνας με την Ουάσιγκτον, έκαναν λόγο αρκετά ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ μετά την δημοσίευση από το πρακτορείο Reuters της πληροφορίας ότι το ιρανικό δεξαμενόπλοιο Grace 1, που είχε κατασχεθεί με εντολή των ΗΠΑ, κατευθύνεται προς την Καλαμάτα.

sputniknews.gr/amp/apopseis/20

Ντοκιμαντέρ: ELDORADO – ο αγώνας για τις Σκουριές | ELDORADO – The Struggle for Skouries

Το «ELDORADO – ο αγώνας για τις Σκουριές» είναι ένα ντοκιμαντέρ για τον αγώνα των πολιτών ενάντια στην περιβαλλοντική καταστροφή στο μεγαλύτερο εξορυκτικό έργο στην Ευρώπη.

Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης

16/08/2019 18:28

omniatv.com/853449673

Alice Slater: να πούμε την αλήθεια για τις σχέσεις των ΗΠΑ με τη Ρωσία και να απαγορεύσουμε την ατομική βόμβα

Στις 6 και 9 του Αυγούστου, κλείσαμε 74 χρόνια από τον βομβαρδισμό με ατομική βόμβα στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, κατά τη διάρκεια του οποίου, μία μόνο

pressenza.com/el/2019/08/alice

Free Julian Assange, before it's too late. STOP USA EXTRADITION - Sign the Petition! t.co/Z0kJsd5lvX μέσω @Change

Χορός event by ΚΡαΧ radio on Παρασκευή, Αυγούστου 2 2019

facebook.com/events/1933553020

Aurora CO – On Friday July 12 2019 more than 1500 people participated in a protest outside the sole Immigration and Customs Enforcement (ICE) detention facility in the state, owned and operated by the private prison corporation GEO Group.The protesters were expressing their opposition to what they call “concentration camps” detaining immigrants en masse. ...

unicornriot.ninja/2019/passion

Show more
omniatv social

Σε αυτόν τον κόμβο μπορούν να εγγράφονται τα μέλη του omniatv καθώς και αναγνώστες του, με κύριο σκοπό την ενημέρωση και τις συζητήσεις για σχετικά θέματα. Απαγορεύεται η χρήση σε κάθε είδους ακροδεξιούς. Ισχύουν οι όροι χρήσης του omniatv.