PiKei boosted
PiKei boosted
PiKei boosted

9 χρόνια αργότερα και κανείς δεν μπορεί να δώσει μια πειστική εξήγηση για τον λόγο ύπαρξης του Instagram :P

PiKei boosted

Σκουπίδι: Άχρηστο αντικείμενο που πρέπει να αποβληθεί. Έτσι λέει το wiktionary τουλάχιστον. Ένα αντικείμενο. Άχρηστο.

Είμαι ένα σκουπίδι που προέρχεται από μια μακρά γενιά σκουπιδιών. Το σκουπίδι ο παππούς μου, από την πλευρά του σκουπιδιο

omniatv.com/853450571

PiKei boosted

Η στιγμή της επίθεσης στο Κ*ΒΟΞ από αστυνομικούς της ΥΑΤ video.omniatv.com/videos/watch

PiKei boosted

Το ηχητικό αρχείο της παρέμβασης που έγινε στις 28 Αυγούστου στην ΕΡΤ Χανίων από την κατάληψη Rosa Nera και το Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών Χανίων για το θέμα της επίθεσης του κράτους στις 4 καταλήψεις των Εξαρχείων, αλλά και για την δημοσιοποίηση της Ανοιχτής Μικροφωνικής-Συγκέντρωσης στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 7:30 μ.μ.
mixcloud.com/PiKei/%CF%80%CE%B

PiKei boosted

Επειδή δεν ξεχνάμε:
Ο νυν διευθυντής της ΕΡΤ το 2013 βάφτισε τον άγριο βασανισμό των συλληφθέντων στο Βελβεντό "χρήσιμες σφαλιάρες"

Μαστόρια, καλώς σας βρήκα! Κάντε υπομονή, θα μου πάρει κάποιο χρόνο μέχρι να βρω τα νερά μου εδώ μέσα, γιατί είμαι και γέρος άΘρωπΑς...

PiKei boosted

Μαλάκα μου, εκτελέστηκε ένας Ισραηλινός στρατιώτης, σε παράνομο κατοχικό εποικισμό μέσα στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη της Δυτικής Όχθης και η φιλοϊσραηλινή προπαγάνδα το παρουσιάζει ως «αντισημιτική δολοφονία».

Παράλληλα, όταν δολοφονούνται άοπλες Παλαιστίνιες και Παλαιστίνιοι σε διαμαρτυρίες από τον πάνοπλο στρατό κατοχής, στα κατεχόμενα χωριά τους και στους καταυλισμούς προσφύγων, είναι «παράπλευρες απώλειες», «γιατί δεν κάθονται ήσυχα», «φταίνε για τη Χαμάς» και «πετούσαν πέτρες».

omniatv social

Σε αυτόν τον κόμβο μπορούν να εγγράφονται τα μέλη του omniatv καθώς και αναγνώστες του, με κύριο σκοπό την ενημέρωση και τις συζητήσεις για σχετικά θέματα. Απαγορεύεται η χρήση σε κάθε είδους ακροδεξιούς. Ισχύουν οι όροι χρήσης του omniatv.